Misija

 Home / Fondacija / Misija

Osmeh, radost i bezbrižno odrastanjej dece i omladine iz siromašnih porodica moguće je osigurati.. Mi nismo nemi posmatrači i svesni smo ograničenja koja institucije imaju i zato stvaramo mogućnosti na angažovanju šire zajednice kako bi se osiguralo da humane osobe koje žele da podrže naše napore, imaju mogućnost da to i učine i pomognu talentovanoj siromašnoj deci da se kroz bavljenje sportom nauče da dobijaju i gube, a naročito da se raduju i zdravo odrastaju.

Duboko verujemo da se svaka razlika može prevazići, i izbrisati razlika između dece bogatih i siromašnih a naročito u sportu, jer po pravilu talentovanija su deca siromašnih ali nemaju mogućnosti da se bave sportom i raduju, tu smo mi da im pomognemo i to omogućimo.

Zato verujemo da nas materijalne razlike razlike mogu povezati da istrajemo u naporima koje ulažemo. Svaki pojedinac nam je važan i svaki zadatak nam je prioritet. Verujemo da samo radeći zajedno, možemo ostvariti prava naše dece na jednakim uslovima u odrastanju i bavljenju sportom.


Donacije

Osmeh, radost i bezbrižno odrastanjej dece i omladine iz siromašnih porodica moguće je osigurati.. Mi nismo nemi posmatrači i svesni smo ograničenja koja institucije imaju i zato stvaramo mogućnosti na angažovanju šire zajednice kako bi se osiguralo da humane osobe koje žele da podrže naše napore...


Donirajte